Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tankar

Jag vandrar omkring, eller irrar.
Ingen vet, allra minst den irrande.
Jag letar överallt, eller söker.
Ingen vet, allra minst den sökande.
Vad är sant i universum? Vad är universum?
Ingen vet, allra minst den allra minsta i det.
Inte heller den största har aning, har spaning.
Liv kommer, liv går,
några tar sitt eget, några tar andras.
Hålla hoppet uppe, eller uppehålla livet?
Bättre fly än illa fäkta, i så vall vart
bättre illa fäkta än fly, i så fall slutar det illa?
Elen kostar, maten kostar, kärlek rostar.
Pengar som inte räcker till,
människor som inte räcker till.
Tillräckligt får man av det onda,
ont har man tillräckligt av tillräckligt ofta.
Svaren är många i en kartong med TP,
men frågorna i livet, vem har svaren?




Fri vers av Berra Bäver
Läst 282 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-03-24 16:16



Bookmark and Share


  Rosen VIP
djuplodade tankar som irrar runt i livets universum
tänkvärd
2011-03-31

  filosofian
Magkänslan? :) Jättebra fundering över livet. Vackert!
2011-03-24
  > Nästa text
< Föregående

Berra Bäver
Berra Bäver