Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Satt på papper 2011.....


Båten o jag







O ingen kvinna har man
som har maten varm på bordet
när man frusen raglar in genom dörren
med sågspån i öronen
efter en dag i skogen

o ingen kvinna har man
som tvättar dom skitiga kläderna

men
en redig karl
reder sig själv

och

vad bryr vi oss om kvinnor
båten o jag
en vårdag som denna
när isen skrattande
bryter upp från sundet








Fri vers av Bengt Lindell VIP
Läst 479 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-03-24 18:10



Bookmark and Share


  Casbah* VIP
en kvinna reder sig själv... likväl
2012-01-15
  > Nästa text
< Föregående

Bengt Lindell
Bengt Lindell VIP