Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

1 människa.

En människa som
älskar en människa
mer än ord &
djupare än drömmar.

en människa som
älskar en människa
enkelt, så enkelt.

En människa som
går in i en människa
förblir en människa.

Jag vill vara intrasslad i dig
Jag vill vakna med dig i mig.

En människa som tänker
alltid & glömmer nuet.




Fri vers (Fri form) av Nytid
Läst 179 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2011-03-25 08:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nytid
Nytid