Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Älskade mamma.

Förlåt för allt ont jag gjort

förlåt för alla tårar jag orsakat.

Förlåt för alla gånger jag skrämt dig

för alla gånger jag bara sprang iväg.



Jag önskar nu

att jag då kunde förstå

alla smärta och sorg jag gav dig.

Jag ville dig bara väl

men jag handlade alltid fel.



Förlåt för alla hårda ord

alla bråk och höga skrik.

Förlåt för att jag alltid tänkte på mig

istället för på dig.



Men trots allt

har du alltid funnits där.

Med dina lena händer

har du alltid torkat mina tårar.

När jag ramlat och inte kunnat resa mig

har du alltid funnits där.

Med ett järngrepp

hjälpte du mig alltid upp.



Förlåt för att det tog så många år

att inse att allt jag har

har jag att tacka dig för.

Tack för att du under alla

dessa jobbiga år

alltid funnits där för mig.



Jag älskar inte allt du gör

men jag älskar alltid dig.

Tack för allt

min älskade mamma.

Tack för att du är du.




Fri vers av desideratum
Läst 210 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-03-25 10:18



Bookmark and Share


  Lennart Bång
Åh så fint! Denna vill jag ge till min mamma också. Väcker tankar. Din mamma blir lycklig om hon får denna. Vacker.
2011-03-25

  mare VIP
Mycket fint..
2011-03-25
  > Nästa text
< Föregående

desideratum