Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ge mig

Ge mig
Ge mig
Ett stycke liv

En liten trasig bit
Av dig själv
Jag lovar att laga dig

Med all kärlek
Jag kan förmå mig att ge
Lovar jag dig

Att jag ska fixa
Biten som brustit
Med all kraft

Min själ besitter




Fri vers av M_Franke
Läst 189 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-03-25 15:17



Bookmark and Share


  Mow Dean
bravo
2011-03-26

    AA VIP
Vackert skaldat. // AA
2011-03-25
  > Nästa text
< Föregående

M_Franke
M_Franke