Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du...Du...Du...Känner du dig träffad??

De gör ont...
Du verkar inte förstå...Att jag älskar dig så...
Du verkar inte veta...vad ordet älska betyder...

Du leker med mina känslor som bebisar med liken...
Jag förlåter dig...som solen förlåter natten...

Men nu borde jag glömma dig...som döden glömmer livet...

Du var mitt allt....

Men som solen skinner över månen...Så ska jag med!




Fri vers av Lejla
Läst 320 gånger
Publicerad 2005-12-18 23:06



Bookmark and Share


  Wretling
Isch..du lekr med...var grymt tagande!
2005-12-19

  Smultris
Du leker med mina känslor som bebisar med liken...


Leker bebisar med lik?

Säg till om jag förstått den raden fel... *Ser förvirrad ut*
2005-12-18
  > Nästa text
< Föregående

Lejla
Lejla