Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ljustjärn

Skriven: Juni 1993

Bild: 2010




Dina händers verk

Stilla sätter jag mig ned.

 

Ser ut över nejden.

 

Skogens sus och korpens ensliga sång ekar över dalen.

 

I skogstjärnens mörka vatten, ser jag molnen leka tafatt.

 

På himlens blå tak, tystnadens bryts ned.

 

Solens strålar bryter genom.

 

Då börjar fåglarna sjunga i snåren. 




Fri vers (Fri form) av Henrik Sjöberg
Läst 446 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-03-26 09:04



Bookmark and Share


  anita VIP
Mycket fin
2011-03-26

  Lena K Nilsson VIP
Fint om naturen!
2011-03-26

  Lennart Bång
Poetisk naturskildring.
2011-03-26

  Larz Gustafsson VIP
Skapelsen bär vittnesbörd om Skaparen.
2011-03-26
  > Nästa text
< Föregående

Henrik Sjöberg
Henrik Sjöberg