Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Slösa inte bort..

Livet flyter på
sekunderna slår
slösa inte bort
tiden som du får..


Ge den till ditt barn
en älskling om du har
för det är ju bara så
en dag vi ej finns kvar..







mare







Fri vers av mare VIP
Läst 355 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2011-03-26 11:46



Bookmark and Share


  aol
enkelt rakt sant
2012-04-26

  Lars E Jönsson
Därför får barnbarnet mycket tid
2011-03-28

  ULJO
Stora visdomsord som sätter sig i märgen.
2011-03-28

  kråkan VIP
kort enkelt och så sant..bokmärker..tack!
2011-03-27

  Larz Gustafsson VIP
Tid använd på barnen är väl använd tid.
2011-03-26

    ej medlem längre
Det är också viktigt med tid till sig själv, vila, fylla på reservlagren med kärlek och kraft.
2011-03-26

  Järnkatten
Sanning rakt av, så bör vi alltid leva och tänka :)...
2011-03-26

  Lennart Bång
Instämmer. Min värld är Elias. Min son.
2011-03-26

  Bibbi VIP
Hög visdom.
2011-03-26

  lodjuret/seglare VIP
en dag finns vi inte kvar
undrar vad hon menar med det
2011-03-26

    AA VIP
Bra text och mycket tänkvärd. Det är riktigt vi måste förvalta vår utmätta tid. Vi måste även fundera över begreppet - Jag har inte tid - kan man göra något annorlunda. Det är frågan // AA.
2011-03-26
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP