Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nysol

Du gav mig en sol och jag svalde den
jag slukade den och det blev kladdiga rester
runt munnen
De smakar sött av vanilj
och gammalt torkat blod.

Varje gång jag tänker på det, blodet
och solen

Och jag blundar




Fri vers av Nikatta
Läst 237 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-03-26 23:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nikatta
Nikatta