Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Samsam

Ganska normala
lika uppfuckade som
alla andra


dina och mina fötter bildar röda blommor fina du




Fri vers av Nikatta
Läst 328 gånger
Publicerad 2011-05-21 19:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nikatta
Nikatta