Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

trådtunn

Små
orddroppar

tunna
kroppar

vi fyller dem med luft men
de läcker




Fri vers av Nikatta
Läst 345 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-05-16 19:28



Bookmark and Share


    maria gustafsson
åh
2012-09-06
  > Nästa text
< Föregående

Nikatta
Nikatta