Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

GIFT AV MISSTAG (Elvira & Alvar)




Grannen skulle skilja sig
efter femton år, han var visst
av misstag gift som han sa-
Med Elvira.

Deras åttaåriga dotter grät
och skrek ty hennes hamster
Sigge var död.
Hon gett honom Cobra Rax
det vart som värsta profylax,
Sigge vart ut och in
ty han skitit sig ur sitt skinn.

Grannens fru, ja grannfrun
rätt och slätt sa: att gubben
sitt livs misstag han var,
Alvar hennes jävla karl.




Fri vers av Stefan Viljehammar
Läst 191 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-03-27 09:29



Bookmark and Share


  Berit Robin Lagerholm VIP
Synnerligen en sorglig historia
2011-03-28

  Larz Gustafsson VIP
"Cobra Rax". Klassisk Lundell-låt.
2011-03-27
  > Nästa text
< Föregående

Stefan Viljehammar
Stefan Viljehammar