Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

. . . samheten


jaha
här står jag

upp till halsen
nästan flytande
står de tu en bit ut i oceanen

vända mot stranden
vända mot mig
syns inte deras händer
i varandras















 




Fri vers av alfa VIP
Läst 412 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2011-03-27 10:49



Bookmark and Share


  Lilla My* VIP
Där mitt i ensamheten finns den där förb tvåsamheten!

Gillar din stil och man riktigt hör sucken dras!
2011-03-27
  > Nästa text
< Föregående

alfa
alfa VIP

Mina favoriter
brus
Lupus
är det hos norén