Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tillit

Jag kan inte

Det här med tillit

Hur gör man

När man tidigare

Inte ens litat

På sig själv




Fri vers av M_Franke
Läst 262 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-03-27 12:29



Bookmark and Share


  Niclas Petersson VIP
Varje resa börjar med ett litet steg.
Gillar.
2011-03-27

  Katinka VIP
Var modig!
2011-03-27

  Katinka VIP
Var modig!
2011-03-27

  Katinka VIP
Var modig!
2011-03-27

    Mymlan.
Bra skrivet! Jag antar att det där med tillit kommer med tiden och med människor som går att lita på.
2011-03-27

    AA VIP
Bra text. // AA
2011-03-27
  > Nästa text
< Föregående

M_Franke
M_Franke