Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

poste restante



du är så stilla

likt ett lik som väntar på att säcken ska förslutas
som en sista åtgärd | markering | vittnesbörd
om att slutet inte längre är förhandlingsbart


vid din sida intar jag ett böjt förhållningssätt
och genom en grovt oreversibel handling
skrapar jag bort det svarta under dina naglar
ner i ett kuvert som förseglas med min saliv

du är så stilla
och jag är så jävla rädd
















Fri vers av alfa VIP
Läst 295 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-03-27 21:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

alfa
alfa VIP

Mina favoriter
brus
Lupus
är det hos norén