Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

något trycker på mina lungor

Bittra tårar
Fulla av skam.
Slut kommer plötsligt
precis när min längtan brann
Jag vill stanna här
Inte gå
Du är borta
går inte att nå

Vad är känslan?
Var är livet?
Allting är borta
Inget nedskrivet

Det råa i världen kallnar
människor långt bort snubblar, ramlar
Jag kylnar
domnar bort
De sa att ungdomen är lång
men jag är alltför kort



Här är jag nu
fastkilad i ingenstans
med snygga skor och asfalt under
mig
Men ingenting passar
bara där du fanns

Poesi i långa nätter
sprit och dess effekter
jag vill andas iskall luft
men luft som lever
inget strunt

jag stannar där du gick
hoppas att stegen vänder
se mig till sist

Frid och fröjd
Är du nöjd?
Här har du din jävla vår
Jag stannar med vintern,
Bland torra händer och sår.




Fri vers av Fyrtorn
Läst 310 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2011-03-27 21:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fyrtorn
Fyrtorn