Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Anrop mellan tång & betong


Dina snöspår visade
det jag redan visste,
att dina fötter är större än mina,
stegen längre
och fotvalven högre

men det var först
när jag tappade bort dig
någonstans på vägen
mellan havsträndernas tång
och städernas kalla betong

som jag fick vetskap om
att även fötter har en röst.













Fri vers av _Mian_
Läst 398 gånger
Publicerad 2005-12-25 16:13



Bookmark and Share


  noname_realmind
Vacker! (Ja, även fötter kan prata :))
2005-12-26

  stannar kvar
Den har en speciell stämning, nästan mysig, men lite mer mystisk...
2005-12-25

  Daniel_78 VIP
gillar detta helt klart
du lyckas bra här
och varje stycke har en egen röst

smårim som ej blir för mycket är
örongodis för mig

mellan havsträndernas tång
och städernas kalla betong
2005-12-25
  > Nästa text
< Föregående

_Mian_
_Mian_