Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

mindre kött åt folket


jag får ibland lust att sparka på ett djur

just då gäller det att inte prata med någon
för det syns förmodligen i blicken
och i salivproduktionen som hämmar orden

tack och lov
försvinner känslan alltid väldigt snabbt
så jag åter kan föra ett anständigt samtal




















 




Fri vers av alfa VIP
Läst 321 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-03-28 19:53



Bookmark and Share


  Sanningsägaren VIP
ett samständigt avtal
2011-03-30

  lodjuret/seglare VIP
djuret och djuriskheten i människan ligger så nära under den polerade ytan av att vara civilserad att den alltid ligger där på lur och hotar att ta över. Jag tycker du får fram det i dina enkla rader
2011-03-30

    slafs
bit mänskodjuret i näsan. eller på valfritt ställe. men så gillar jag ju kött på alla sätt förutom att äta det. minns att jag tyckte du skrev bra. och så gjorde du det. fint.
2011-03-28

  Larz Gustafsson VIP
Jag kommer alltid att äta kött.
2011-03-28
  > Nästa text
< Föregående

alfa
alfa VIP

Mina favoriter
brus
Lupus
är det hos norén