Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Varnad

Totalt fastlåst
I en situation jag inte kan kontrollera

Lycka till höger
Olycka till vänster

Svårt att äta
Svårt att sova

Jag är precis
Den

Min mamma
Varnade mig för




Fri vers av M_Franke
Läst 198 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-03-28 12:00



Bookmark and Share


  Niclas Petersson VIP
Mörker och humor i ett. Slutet är riktigt bra.
Gillar.
2011-03-28
  > Nästa text
< Föregående

M_Franke
M_Franke