Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Att hamna i ett tillstånd som kräver isolering


ångestens makt

Håller avstånd till familj och vänner,
de kan aldrig förstå hur jag känner.

Ångest och oro är åter på besök,
griper tag i mig från morgon till kväll.
Försöker gömma mig under min gröna fäll.

Men sjukdomen har tagit makten,
trycker ner mig och håller takten.

Vågar ej ta mig ut, håller mig tyst,
vågar ej mot ångern säga ett knyst.




Fri vers av ann-christin lindhe
Läst 225 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-03-28 12:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

ann-christin lindhe