Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Trasdockan

Kanske är jag lite trasig
Kanske lite sned
kanske lite tufsig

Men det finns faktiskt folk som gillar trasdockor




Fri vers av M_Franke
Läst 222 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-03-28 19:03



Bookmark and Share


  Line W
Underbart! Tung, men hoppfull och får mig att vilja sjunga: lite annorlunda e inge fel å vaaa! :)
2011-03-29

  TT
...fyndig...gillar!!!
2011-03-29

  Lennart Bång
Absolut. Dessutom har alla en liten trasdocka i sig, mer eller mindre.
2011-03-28
  > Nästa text
< Föregående

M_Franke
M_Franke