Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Detaljer

Kanske jag snöar in mej på detaljer
Men jag är så lycklig
när du håller min hand




Bunden vers (Haiku) av MonaLisa
Läst 701 gånger
Publicerad 2005-12-29 11:36



Bookmark and Share


  Per Rydberg
Lätt att snöa in på händer, inte bara vintertid. Du får fram behovet av närhet på ett utsökt sätt med din dikt! Tycker att du lyckas fantastiskt bra med dina få, enkla men talande ord!!
2005-12-29

  Cris
Jättefint skrivet. Känner den där lilla extra detaljen.
2005-12-29
  > Nästa text
< Föregående

MonaLisa
MonaLisa