Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kan någon svara på detta...

Ett par ifrån Eden Rara
vandrar runt han sa bara
har du en annan
hon tar sig för pannan
och säger vem skulle det vara...




Bunden vers (Limerick) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 295 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2011-03-29 10:31



Bookmark and Share


  Zelogath
Något så svårt verkar så lätt
I det du skriver kan jag förstå
Vad dumt det är med alla dessa misstankar
Att färga ansiktet grönt
Men är man förlorad i sig själv
Är man föralltid förlorad
I osäkerheten
Lever avundsjukan

Tack för de visa orden
Applåd från mig
2011-03-30

  L Patrik W Johansson VIP
Ja det var väl mer Adam som hade Lilith innan Eva, hon kanske talade med Sir Väs pga det, vem vet (översätter Milton så är lite färgad av det)

Be well,
LPWJ
2011-03-29

    ADI Nehlin
ack, ack..inte lätta att veta
2011-03-29

  lodjuret/seglare VIP
Kanske en Hubertus från Skara
2011-03-29

  ULJO
Ja vem skulle det vara? En hemlighet bara hon vet.
2011-03-29

  Yrre VIP
Haha ja vem? Skulle int byta ut min för allt smör i småland ;) Bra text!
2011-03-29
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt