Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Damn

Ett liv
Fyllt av liv
Men ändå så dött
Att min kyla
Skrämt mig
Halvt från vettet

Har inte ens känt
Min egen puls

Men det händer nu
Jag känner det i blodet
Det kokar
Det bränner
Ett avstannat hjärta
Har börjat slå igen

Damn, it feels good




Fri vers av M_Franke
Läst 206 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2011-03-29 14:16



Bookmark and Share


  LeeT
gillar grymt mycket!
2011-04-11

  fridahansen
Hittar inte egna ord.
Säger som föregående talare.
Älskar
2011-04-04

  Niclas Petersson VIP
En känsla omöjlig att stoppa. En känsla omöjlig att slå. Bra skrivet.
Gillar.
2011-03-29

  Line W
Ja du tjejen... fan vad jag känner igen mig i denna! Starkt och skitbra!!
2011-03-29
  > Nästa text
< Föregående

M_Franke
M_Franke