Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Solsken

Du
(nära ditt öra nu, endast
ett andetag ifrån dig)
Jag hittade lite
Solsken

Just där
känner du?
Just
(åh)
där.




Fri vers av Nikatta
Läst 405 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-03-29 18:34



Bookmark and Share


  Feuerzeug
Lekfullt och underbart.
2011-04-03

  Lennart Bång
Snart, snart! fin text.
2011-03-29
  > Nästa text
< Föregående

Nikatta
Nikatta