Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Var en eldsjäl..

Låt hjälpen
till medmänniskor
aldrig ta slut..
blunda inte
för den som har svårt
och inte ser en väg ut
bry dig om
oavsett, utan stopp
för kanske räddar du nån
med ny inspiration
och hopp !








mare




Fri vers av mare VIP
Läst 404 gånger och applåderad av 27 personer
Publicerad 2011-06-20 10:24



Bookmark and Share


  Delilah Juno VIP
Bra uppmaning där ..
2011-06-28

  Bibbi VIP
Applåd!
2011-06-22

  Linda CH VIP
En uppmaning till oss alla att ta till sig och lägga tätt intill hjärtat.
2011-06-22

  Järnkatten
Åh, du skriver i din kompakta form direkt till hjärtat, denna bokmärkes!
2011-06-21

    Ken Cassel
Tjusigt mare!
:)
Gillas!

Kram på´dig!

Ken
2011-06-20

  Alva Johnsson VIP
Din text borde vara ett
rättesnöre för oss alla.
Fint
2011-06-20

  jörgen g
Mycket fint!
2011-06-20

  R Michael H
Borde tänka mer på det och sluta vara sånt ego
2011-06-20

  mickech
En uppmaning vi alla bör hörsamma. Bra skrivet.
2011-06-20

  Larz Gustafsson VIP
Var brinnande i anden, uppmanar aposteln Paulus.
2011-06-20

  Sofhia Wirström
så klokt och bra skrivet, denna text ska man alltid ha i bakhuvudet...komma ihåg var dag.
2011-06-20

    ej medlem längre
Jag instämmer i dina så kloka, goda råd. Fint skrivet!


Bokmärker!
2011-06-20

  Eva Helene VIP
God uppmaning och fint skrivet!
2011-06-20

  La Magnólia VIP
Mycket fina och viktiga tankar .. präntat på ett vackert sätt!
2011-06-20
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP