Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
(du)


(Nu i(n)gen)

Fan vad idiotisk(t)
Fan vad vacker(t)
Den här platsen
är (faktiskt)
till för (bara)
mig

(fuckoff.)




Fri vers av Nikatta
Läst 212 gånger
Publicerad 2011-03-30 19:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nikatta
Nikatta