Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Borttappad sked

En ung tjej springer runt glad i köket.
I virvlar springer hon runt, glas, oboypulver och mjölk ska fram,
och när det står prydligt på bänken stannar hon upp.
Mungiporna sjunker i hennes aniskte.
Hon faller ihop i gråt.






Löjlig flicka kanske ni tänker.
Men tänker ni det samma när ni hör resten?






Hon gråter och känner hur smärtan inuti skriker hennes obotliga misstag.
Hon ville bara vara duktig och göra sin egen oboy.
Men hon kan inte minnas vart skedarna är.
Hon är 11 och har alzheimers.




Fri vers av ÄlvanUtanVingar
Läst 245 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-03-30 21:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

ÄlvanUtanVingar
ÄlvanUtanVingar