Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Allting är bara grått i staden

En grå och förfallen stad, som tagen direkt ur en krigsfilm. Det känns som om jag har klivit rakt in i Sovjetunionen, innan den föll. Jag var förberedd på det värsta, men det blev, hur otänkbart det än låter, ännu värre. En sunkig Stockholmsförort är rena rama lyxen jämfört med detta helvete.

Det är som om jag står och beskådar en gigantisk bioduk, men det är verkligheten i Riga. Grå höghus med trasiga och lappade fönster, grådaskig himmel utan en glimt av solsken, grå trasig asfalt som nästan blivit till grus. Grått, grått, grått, allting är grått, trist och som taget ur en svartvit serietidning.




Fri vers av shirin
Läst 255 gånger
Publicerad 2011-03-30 23:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

shirin
shirin