rerun

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

rerun




naturlig skrivstil


ibland sitter jag i timmar intill det öppna fönstret
och söker mig till värmen
den knappa värmen och ljuset från stjärnorna
som rest i tusentals miljoner år
och som med perspektivlöshetens förbehåll
ihärdigt ristar viktlösa prickar på min iris

ibland flyttar jag stolen något närmare sekretären
för att kunna lägga handen över ådringarna
känna hur de i mikroskopiska vibrationer
släpper ifrån sig summan av sina samlade årstider
hur det fällda och noga tillsågade virket pulserar av
all den fiberförvarade uppdämda kraft och historia
som jag behöver
använder för att kunna sätta pennan mot arket











Fri vers av alfa VIP
Läst 351 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2011-03-30 23:17



Bookmark and Share


  Fredrik P. VIP
makro och mikro
i skön och fri vers.
bra!
2011-04-04

  lodjuret/seglare VIP
texten gillas skarpt
för sin raka uttrycksfullhet
samt säkra inlevelseljutande
hos en tänkt läsare
2011-03-30
  > Nästa text
< Föregående

alfa
alfa VIP

Mina favoriter
brus
Lupus
är det hos norén