Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Motsatsen till skrivkramp

Det är som en klåda som retar fingrarna

Helt plötsligt vill de ha mig
och min penna

Det är de som bestämmer nu

och det förvånar mig
att det här är vad jag har väntat på

Den odefinierbara maktlösheten som får mig att skriva




Fri vers av Ceverin
Läst 365 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-03-31 16:24



Bookmark and Share


  Zelogath
Vi har nog alla haft den klåda som du beskriver
Och det är en härlig känsla
Samtidigt som man undrar
Om skallen kan hantera all kreativitet
Om pennan hinner med att skriva i detta konstanta flöde
Av inspiration

Tack för att du delar med dig, applåd
2011-03-31
  > Nästa text
< Föregående

Ceverin
Ceverin