Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

För stora skor


Jag har för stora skor

fötterna har plats för hela möblemang i dem
och jag snubblar
på var annat steg
men dem är fina och jag trivs i dem
även om det känns som att jag tar på mig för mycket
ibland

Mina skor är så stora
att när hela världen går baklänges
då kan jag ta på mig dem
bak-å-fram
och följa världen bakåt
Fast framåt

Ibland är skorna för små
som när ett annat fotpar ska rymmas i dem
då kan det hända att skorna krymper
och jag får fotskav om jag försöker
ta mig någonstans




Fri vers av Ceverin
Läst 337 gånger
Publicerad 2012-03-14 16:45



Bookmark and Share


  Casbah* VIP
finurlig i all sin enkelhet
2012-03-14
  > Nästa text
< Föregående

Ceverin
Ceverin