Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vardagsrepris


Jag läser mina morgondikter
Ser några avsnitt på den där serien
den jag sett tusen gånger innan
Jag lyssnar igenom min gamla spellista
Innan jag går ut på den vanliga promenaden runt sjön

Mitt liv går i repris

Jag lyssnar på min favoritlåt
Den om John Henry
som dör i kampen mot förändringen

Jag trodde den kampen var min
men
Jag hade inte varit helt emot
att stå på förändringens sida

Bara tills jag fått något nytt

Något värt att bevara




Fri vers av Ceverin
Läst 262 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-01-30 15:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ceverin
Ceverin