Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Någon slags rotlös punk


Det rinner galenskap längs väggarna här
hinnor bildas
väggarna rör sig
inåt

Grannarna börjar nog undra

hela du är ett spår av det
det luktar om dig
bevismaterial
och nu går du
så långsamt

vi förflyttar oss
mellan talltäta landskap
med varierande mängd
tegelhus
Här finns många

våra gator vägrar bli nedtrampade
här går dem över oss
och inget ogräs
är starkare
än asfalten

och inga tåg
kan ta oss
härifrån
Något kommer stanna

gitarrslingan snurrar
runt runt
precis som vi
och pappret
från kilovis reklam

varför åkte vi hit
utan returbiljett
varför besvärar sig solen
att komma fram
Det ska bli snö
inatt

och i bakrunden sjunger thåström
Han sätter ord på känslor
som jag vill ha
för mig själv
om och om igen




Fri vers av Ceverin
Läst 316 gånger
Publicerad 2012-03-29 21:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ceverin
Ceverin