Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

1621




rädda mig, göteborg

stadens ljus
nattens brus

jag vill ta dig med
alla veckorna som var
och allt som är

stadens hjärta
dagens smärta

jag växer ur
jag växer ihop

i småstad




Fri vers (Fri form) av Fredric
Läst 217 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2011-03-31 22:02



Bookmark and Share


  Ex¤animo
så länge det lever...
2011-03-31
  > Nästa text
< Föregående

Fredric
Fredric