Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Alltid framåt..

Blickar framåt
som när jag kör min bil
allt förminskas
bakom mig..







mare




Fri vers av mare VIP
Läst 263 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2011-04-01 09:47



Bookmark and Share


  Janne
Bra skrivit
släppa taget om det
som varit och gå vidare
viktigt,få rader med stort
innehåll.
2011-04-04

  Bibbi VIP
1 Fil.3:13,14
2011-04-02

    ej medlem längre
Applåder för dessa sanna rader!


/Ann
2011-04-02

  Ninananonia VIP
Hi,hi! Ja dröm vackert framåt :)
2011-04-01

    ej medlem längre
`Mycket bra.
2011-04-01

  ULJO
Ibland så ska man lämna det förgångna bakom sig och bara blicka framåt. Fint tema.
2011-04-01

  stella
Bilperspektiv...fyndigt och tillämpligt!
2011-04-01
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP