Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Svårt att lägga ord på varför man skriver, man bara vet att man måste..


Ådran pulserar..

Om orden inte
fick flöda ut
skulle livet kännas
som ett slut..


Jag älskar att leva
finnas till
det är ju så mycket
som jag vill..


Ådran pulserar
driver på
måste skriva
för att bättre må..


Andra får läsa
det jag bär
finns inga ord
bara så det är..







mare




Fri vers av mare VIP
Läst 267 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2011-04-01 23:16



Bookmark and Share


  Janne
Jag känner skrivlust
när jag läser dina ord,
hur det känns att få
utrycka vad man känner,
när man vill få orden
tryckta i en text,få utlopp
för vilken känsla som helst
"så frigörande"
2011-04-04

  ULJO
Så fint skriftat
2011-04-04

  Linda CH VIP
Vi har alla våra anledningar att skriva. Det spelar mindre roll! Bara vi gör det!
2011-04-02

  Bibbi VIP
Tack och applåd!
2011-04-02

    ej medlem längre
Känner igen. Så bra skrivet!


Mina ord:

"Skriva ett måste,

när orden kommer till mig

gott beroende"

/Ann
2011-04-02

  Larz Gustafsson VIP
Annars blev man som en tryckkokare.
Ibland blir jag det ändå, så...då kan du ju tänka dig!
2011-04-02

  aol
bara så igenkännande, bra skriftat
2011-04-01

  Peter G VIP
Vad finns att tillägga?
Känns som du tömt ut ämnet helt ;) skämt åsido, anledningen till att skriva varierar nog väldigt mycket.
Bob Hanson ville skriva för att förändra världen, Sture Dahlström sa att han var tvungen att skriva för att inte bli galen.
kanske finns det också de som skriver bara för att de kan?
Själv skriver jag nog utifrån ren fascination av ord och bokstäver och vad man kan göra med dem, och, just det, för att jag vet att jag måste!
2011-04-01

  Ninananonia VIP
Ja ibland bara måste man :)
Spännande !
2011-04-01
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP