Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

dump


en liten bit inne i skymningssolen
står jag på trottoaren och predikar

efter ett tag märker jag att du står inuti mig
regnbågsfärgad
svårspådd likt en sfärisk köttkristall



plötsligt

mot en hög av sand
tar sig en halt katt över gatan

du är inte ens här
tänker jag högt till någon som passerar

i sanden
lämnar den sin åsikt

den är svart
det är svårt
att inte se plågad ut

den lyckas

den med



















Fri vers av alfa VIP
Läst 377 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2011-04-01 20:22



Bookmark and Share


    slafs
"köttkristall", sedan blir jag helt okritisk på ett bra sätt.
2011-04-02

  Tillbringaren VIP
Min upplevelse genom din dikt blir känslan när man står med en hemlig smärta som inte syns och livet bara fortsätter på som vanligt utan att ta nån notis. Din blandning av symboliska och vanliga skeenden är en härlig mix. Gillar skarpt ditt sätt att skriva så det talar till mig=)
2011-04-02
  > Nästa text
< Föregående

alfa
alfa VIP

Mina favoriter
brus
Lupus
är det hos norén