Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vill ha minnet av dig oförstört

Jag älskar så
Hur du gråter
Skrattar
Längtar
Älskar
Med dina fingertoppar

Om du någon gång skulle smeka mig med dem
Skulle jag aldrig mer låta någon annan röra vid mig

Vill ha minnet av dina händer
På min kropp


Oförstört




Fri vers av Line W
Läst 268 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2011-04-01 20:42



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Håller med föregående..eh..talare *ler*
2011-04-14

  Anna*
Romantiskt vacker och ömt rörande ♥
2011-04-02

  M_Franke
Ljuvligt vackert, vet exakt hur du känner här, texten känns långt in i mitt hjärta
2011-04-01

  Zelogath
Så underbart vackert formulerat och så sant som det är sagt
Du har fångat det viktiga i kärlek

Applåd!
2011-04-01

  berxper
Din dikt är rörande vacker!!
2011-04-01
  > Nästa text
< Föregående

Line W
Line W