Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kausal gryning

 

klipporna,

har du känt deras värme mot nakna fötter

när du var barn?

 

havet,

har du känt det piska

sina salta tårar mot din hud

när båten flugit fram genom vattnet?

 

så salt och så fuktigt

att jag påminns om dig och om oss

 

älskade,

vi måste leva oftare

 

 

©  Birgitta Wäppling, april 2011

 

 




Fri vers (Fri form) av © Birgitta Wäppling VIP
Läst 358 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-04-01 21:33



Bookmark and Share


  Anna*
Störtskön känsla du förmedlar och en önskan som jag delar! Applåder
2011-04-02
  > Nästa text
< Föregående

© Birgitta Wäppling VIP