Från 1998...

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Från 1998...




Trygghet, alltid något

Jag färdas, ser molnen falla, ser havet resa sig.

Ljuset närmar sig.

Det jag hör och ser blir till ett, blir till en helhet.

 

Vad än jag kommer att möta, finns alltid något som håller mig uppe.

Håller mig.

Håller allt jag har.

Haven svämmar över.

Tiden likaså.

Ljuset finns där någonstans.

 

I en dröm kan allt vara sant.

I en dröm finns alltid en väg ut.

Bakom alla orosmoln.

Bakom alla mörka moln, finns en väg..

I en dröm löser sig allt.

I en dröm hittar jag ut.




Fri vers av Henrik Sjöberg
Läst 341 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-04-02 11:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Henrik Sjöberg
Henrik Sjöberg