Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fruktsalladen

en liten apelsin
skuren i vackra små klyftiga skivor
druvor itu
äppeltärningar
kiwins krispiga

en endaste lite fruktsallad
kunde jag ha bjudit på

Nu är det för sent




Fri vers (Fri form) av Yvonne F Andersson
Läst 175 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-04-02 16:03



Bookmark and Share


  Yvonne F Andersson
Tack för era kommentarer, Cilax och Filisofiian!
Filisofian; tyvärr är det för alltid försent
2014-01-11

  cilax VIP
Det var en överraskande vändning
Vackert
2011-04-04

  filosofian
det kommer nog en annan gång, tror du inte det?
2011-04-03
  > Nästa text
< Föregående

Yvonne F Andersson
Yvonne F Andersson