Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ständigheten

alltid denna ständighet
inte själv eller an
jag menar som i
ständigt dessa måltider
trots glänsande kokkonst
på nyttig nivå
dagarna avigt veckovis
måste det fortgå vidarevis

storstädning bland lössen
nöjd
få färdigkänna
ständigtvis nya livscykler
avhandlar lössens liv
överlevnadheten
föds med vingar
när skralheten slår till
alla avlusade i såpaspa
färdigt
till nästa timmes cyklturer

dammkornen
diskbänkskladdet
risöverkoket

alltid denna ständighet




Fri vers (Fri form) av Yvonne F Andersson
Läst 256 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-09-30 22:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Yvonne F Andersson
Yvonne F Andersson