Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kaffe

nu faller det över mig så där igen
högarnas rasrisk
de osorterade tankarna
hur tre parallella timmar
vore önskvärt
mellan fyra och fem på eftermiddagen

så jag sätter mig
med de milda kaffetonerna
och tar igen mig




Fri vers av Yvonne F Andersson
Läst 266 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-01-04 10:16



Bookmark and Share


  Yvonne F Andersson
Tack Beatriz!
2013-11-11

  Beatriz Quevedo de Hansen VIP
Skön paus! Fint förmedlat!
2013-03-12
  > Nästa text
< Föregående

Yvonne F Andersson
Yvonne F Andersson