Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att halka på ett päron

fina klackens ljud
mot gatstensstabiliteten
känner mig fin

att ljudet av klackar
kan få ens hela kroppshållning att stärkas
hela ens framhållning att utstråla
hela framförandet av själva steget
kännas som vore jag själva kronprinsessan

hastigt klacken mot ett päronskal
mitt steg ner i ograciöst spagat

hela hållningen förändrad
prinsessblinget bortblåst




Fri vers av Yvonne F Andersson
Läst 283 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-09-17 10:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Yvonne F Andersson
Yvonne F Andersson