Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den glada busschauffören

Den glada busschauffören
följde oss i tanken hela dagen

När tåget skakade så att jag blev irriterad
och du nästan spydde,
då fick den glada busschauffören
oss att skratta
och tänka på den trevliga bussturen

Den strålande busschauffören följde oss till Stockholm
och förgyllde vår dag




Fri vers (Fri form) av Yvonne F Andersson
Läst 311 gånger
Publicerad 2011-06-08 15:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Yvonne F Andersson
Yvonne F Andersson