Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Val

egentligen vill jag lyssna till vindens ljud
vila mina axlar
skönt trötta efter degknådandet
istället väljer jag de spanska gitarrsträngarna
och de tyska stråkmelodierna

när jag stundom själv får välja
har jag så mycket att ta igen
jag har glömt vad jag vill

vill så mycket
att jag saknar strukturen

viljans virrvarr vrider mig
i perkulans
snurrar som en LP
vrider tidens korta stund

när jag valt är tillfället över






Fri vers (Fri form) av Yvonne F Andersson
Läst 316 gånger
Publicerad 2011-06-08 15:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Yvonne F Andersson
Yvonne F Andersson