Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mitt liv

Mitt liv är
en hopskrynklad papperslapp
eller låt oss säga
en bunt
drös
ja, en hel ask med lappar
som leder mig genom dagarna
på mitt arbete
Utan dem vore jag vilse i kontorets korridorer

lättnaden
glädjen
över att bli av med en lapp
byts genast ut mot nya lappar
som får locket att bukta
Tanken har föresvävat mig
att hälla ut alla lapparna
i pappersåtervinningen
istället fylla asken
med juveler




Fri vers (Prosapoesi) av Yvonne F Andersson
Läst 248 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-01-07 23:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Yvonne F Andersson
Yvonne F Andersson