Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Getingen

redan har det skumbollsfluffiga fått bruna toppar
nyss var dess tid
avlägset minnet från det vita havet i böljande lätta vindpustar
häggdofterna nånstans bortavid
vemodet stiger i mitt bröst
förgängligheten höjer sin röst
det vårsnabba nervkittlar mig
allt är inte för sent
en geting gjorde mig sällskap när jag putsade fönstren
allt för sällskaplig
en smula närgången till och med
innanför linnets knut i nacken

Varför slog jag ihjäl sommarkänslan?




Fri vers (Fri form) av Yvonne F Andersson
Läst 325 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-06-08 15:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Yvonne F Andersson
Yvonne F Andersson