Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Feng Shui

Tre grå sopsäckar
Ett beslutsamt sinne
Impulsköpta kläder i u-landssäcken
En uppsjö av presentljuslyktor
och prydnadssaker
i loppissäcken
Saker som inte passar hos mig
i ge-bort-säcken
Knyta ihop?
Näää...
Då kvävs han väl...





Fri vers av Suzie B VIP
Läst 195 gånger
Publicerad 2011-04-02 17:52



Bookmark and Share


  Water
Öppna fönstren och ut med gammalt...det är vår känns det som *s*
2011-04-05

  Lena Själsöga Keijser
vet ej huruvida jag borde skratta
...det finns så många borden...
tack för till ett gott skratt
2011-04-02
  > Nästa text
< Föregående

Suzie B
Suzie B VIP